11.2.08

Premi Arte y pico


L' admirat Biel Barnils de Tinta Xinesa ha decidit premiar aquest humil blog, juntament quatre més, amb el Premi Arte y Pico, creat per Eseya. L'Indiano no acaba d'entendre de què va aquest premi. Però si és premiat pel millor blog de literatura en català, només pot fer que agraïr-lo sincerament, i gaudir-ne!

Les regles d'aquest premi són:
- Cal triar cinc blogs que es consideri que són mereixedors d'aquest premi per la seva creativitat, disseny, material interessant i aportació a la comunitat bloguera, sense tenir en compte el seu idioma.- Cada premi atorgat ha de tenir el nom del seu autor/a i l'enllaç al seu blog per tal que tots el puguin visitar.- Cada premiat ha d'exhibir el premi i col·locar el nom i enllaç al blog de la persona que li ha atorgat el premi.- Premiat i premiador han d'exhibir l'enllaç d'Arte y pico per tal que tots sàpiguen l'origen d'aquest premi.- Exhibir aquestes regles
.
L'Indiano, d'acord amb les normes del premi, atorga a la seva vegada el premi als blogs següents:

Diari de la meva escola, o com es pot sentar càtedra, des d'una petita gran escola.

Cartes de Mèxic, per oferir unes impagables cròniques de l'altiplà mexicà.

Eduard Conti, per escriure tant, i tant bé, i amb tant de sentit comú.

Do de llengua, per demostrar que optimisme, rigor i joventut no són conceptes renyits.

Una de médicos, perquè es pot escriure de medicina per als col·legues i per als profans, amb bon humor.

P.S. Pròximament a "Reflexions d'un Indiano": Sentit Comú? Notes polítiques Indianes (II)

4 comentaris:

Montserrat ha dit...

Hola Berenguer! Moltes gràcies pel premi. Em fa molta il·lusió. He decidit lluir-lo en el meu blog, de manera que tothom el pugui veure. Passaré el premi jo també però m'esperaré una miqueta per poder fer una bona elecció... qui sap..... potser d'aquí un temps, quan l'escriguis amb l'artista de "brocha gorda" us el retornaré amb molta satisfacció ;-)

Geococcyx ha dit...

Gràcies, maco, pel premi, que he rebut per dues bandes en cosa d'una setmana. Jo no entro en aquestes rodes, però agraeixo el detall.
Cordialment...

Berenguer ha dit...

Montserrat, Geo,

No teniu cap obligació d'entrar en la roda dels premis.
Simplement cal que sapigueu que dóna gust llegir-vos

Anònim ha dit...

Berenguer, moltes gràcies pel premi. És immerescut, i tanmateix anima a seguir empenyent la pedra. Com Sísif. Una abraçada.