18.3.08

Notes postelectorals Indianes (II)

Benvolguda diputada Chacón,

Felicitats pels resultats, gran dama optimista del socialisme català. El mèrit és seu, també, i no s'hi val a dir ara, un cop jugat el partit, que els adversaris eren molt fluixos. A l'Indiano li resulta curiós que el seu èxit clamorós sorprengui tant. Potser ningú no s'ha aturat a pensar prou que, de tots els candidats, vostè era qui més s'acostava al perfil d'elector mitjà de la demarcació de Barcelona: dona, entre 30 i 40 anys, amb parella, i hipoteca.

La qüestió ara, diputada Chacón, és què en farà, dels diputats que vostè encapçala (?), a les Cortes. Pensi que potser sí que els haurien de donar algun rendiment visible, perquè el vot de la por potser no serà un recurs plausible d'aquí a quatre anys, quan, per cert, serà molt difícil repetir tant extraordinaris resultats.


Una recomanació: convidi a un bon sopar a José Zaragoza, aquest José que a la ex-Primera Dama catalana tampoc no li deu agradar, perquè no es fa dir Josep, i que tant bé ha sabut col·locar el seu producte (un altre José, i vostè mateixa, passant pel darrer Hereu de l'alcaldia de Barcelona) al mercat electoral.

Una abraçada,

Berengario


Foto: socialistes.cat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hipoteca??? Aiii Indiano!!! de debó et creus que la "senyoreta" té alguna hipoteca sobre les tres "casetes" conegudes publicament que té???
CioCioSan

Berenguer ha dit...

Benvolgut CioCioSan,

Et prego que facis aportacions de to positiu, tant crítiques com vulguis, però positives i mínimament argumentades. La insinuació o difamació no és l'estil de Ca l'Indiano. Tens centenars d'altres llocs a la xarxa per deixar-ne anar.
Una abraçada,

Indiano