15.5.11

Ho confesso: m'agraden els lip dubs

Algú em dirà que són ridiculs, i potser tindrà raó. Algú em dirà que són una americanada, i potser també tindrà raó. M'és igual. M'agraden els -bons- lip dubs.

Trobo que a aquest país li falta, a més d'autoestima, donar-se la oportunitat, quan cal, de ser desenfadat, poc trascendent.

Ens sobren esgarriacries (cenizos: trobo que l'idioma castellà l'encerta més, en aquest cas, per descriure aquests personatges), i ens falten il·lusionistes.
Ens sobra ironia, i ens falta innocència.
Ens sobra Espriu, i ens falta Dalí.
Ens sobra Bach, i ens falta Mozart.
Fins i tot, al nostre particular Eclesiastès, ens sobra "temps de lamentar-se", i ens falta "temps de ballar".

Anem, en definitiva, més que sobrats de seny, i ben faltats de rauxa. Per això Guardiola i el Barça, ara mateix són tant importants: són un element clau per passar del clàssic "avui patirem" al novedós "avui guanyarem". Per això crec que a aquest país uns quants Laporta més li anirien molt bé per sacsejar-lo.

Però torno al Lip Dub. I us presento el de la meva escola. I si resulta que a la meva seriosa, metòdica i respectada escola també en fan, tothom n'ha de poder fer. Divertiu-vos.




LIP DUB LFB from socialvideo on Vimeo.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord en tot el que dius en aquest post però... t'has adonat que al Lip Dub no surt ni un mestre??? Això és està a mig camí entre en seny i la rauxa, just el punt que a mi m'agrada.
Montserrat

Berenguer ha dit...

Em sembla que ii surt un profe (al final de les escales del pati) i el director lligat a la cadira i amordassat (just davant el despatx de direcció. I posats a trobar-li un altre defecte, no hi surt ni un borrall de català. Però és genial. Una "gamberrada" genial.

Montserrat ha dit...

En serio què surt el Director? bufff
De ben segur acabaré animant-me i fent-ne un de l'escola però seguríssim que jo no sortiré. Tinc una faceta molt gamberra però a l'escola ningú la coneix... ni la imagina... crec...
:-)
Montserrat

Berenguer ha dit...

Montserrat,

Sempre pots aparèixer amordassada i lligada a la cadira...