10.12.07

Notes d'optimisme de part d'un termòmetre rectal

Des que vaig començar a escriure el blog... Per cert, vaig complir un any i no ho he celebrat, ni ningú m'ha felicitat, o sigui que permeteu-me fer un parèntesi...(....FELICITATS INDIANO!!!....)Deia, doncs, que des que vaig començar a escriure el blog he estat acusat repetidament d'escriure entrades de to massa nostàlgic, o queixós sobre algunes coses. I he pensat que ja està bé de queixar-se, que com diu una persona que coneixo, la vida és plena de felicitats petites i de grans maldecaps.

La gent tendeix a queixar-se molt de la feina. Avui una bona amiga m'ha fet arribar això, i he corregut a la farmàcia a comprar un termòmetre rectal (tot plegat molt relacionat amb la professió mèdica).

"Quan la teva feina et tingui fart, estiguis a punt d'agafar una depressió i, a la teva empresa res funcioni com voldries, fes això:

Atura't a la primera farmàcia que vegis i compra un termòmetre rectal 'Johnson and Johnson' (només d'aquesta marca).

Obre'l i llegeix les instruccions.

Trobaràs aquesta frase: 'cada termòmetre rectal Johnson and Johnson ha estat provat personalment a la nostra fàbrica'.

Llavors tanca els ulls i repeteix en veu alta 5 cops seguits: 'estic content de no treballar al departament de qualitat de Johnson and Johnson'!!!!

I ARA RIU! Va, vinga!

I recorda sempre que hi ha feines pitjors que la teva..."

3 comentaris:

Don Gato ha dit...

Ets un crack, Indy... de totes maneres, et cito a que comentis: http://demedicina.com/tecnicas-medicas-no-aptas-para-la-salud/ Segur que li treuràs punta (en el millor sentit de la paraula). I felicitats per tot...

Montserrat ha dit...

En primer lloc felicitats!!!
Per altra banda m'he fet un fart de riure amb l'entrada d'avui... jajaja és genial!!!

Berenguer ha dit...

@Don Gato i Montserrat

Gràcies per les felicitacions! Ara només me'n falta un per a poder dir que hi ha quatre gats que em feliciten!