12.10.09

Cuina Show

Situació crítica: són les 8 de la tarda, s'ha fet tard, els churumbeles estan amb gana, i l'Indiano encara no s'ha posat a fer el sopar.

La N. està despenjant la roba, procurant que la tramuntana no se l'endugui a la roba i a ella.

Els churumbeles s'estan barallant per una pissarra màgica de la Barbie. L'Indianet, amb les celles còmicament arrufades, abraça la pissarra amb força i li diu a sa germana: "¡ES MÍO!". La Indianeta mira de prendre-li la joguina estirant-la per una nansa, i xisclant amb ganes. L'Indiano es mira l'escena de cua d'ull, ajupit davant la porta de la nevera oberta, observant el trist panorama que li ofereixen els prestatges. Fins que uns daus de patata bullida que veu en un racó l'inspiren.

-"Ep, bitxos! Mireu, mireu que el Pare farà màgia!"

Els churumbeles corren cap a la cuina.

-"Seieu aquí!", els diu l'Indiano, que ha posat un parell de cadires a la cuina, a una prudent distància del marbre i els fogons.

I aquesta és la recepta.
4 ous
Formatge ratllat
daus de patata bullida
Oli, sal
Molt de teatre i onomatopeies!

-Es trenquen els ous deixant-los caure dins un bol des d'un pam d'alçada- Ohh....Ohhh
-Deixes que els nens batin uns mica fent soroll de batedora
-Els daus de patata cauen dins els ous batuts com la pluja- ploff, ploff...
-El formatge ratllat cau de mooolt amunt, volant com les papallones.
-L'oli s'escalfa, hem d'anar amb compte!
-Un cop dins la paella, els ensenyes com l'ou va quallant, sempre amb distància.
El moment màgic, tombar la truita : Tachán!

Mai l'Indiano no havia tingut un públic tant entusiasta i atent a tot el procés

4 comentaris:

Montserrat ha dit...

Bravo!!! Bravo!!! això és tenir recursos

Pais secret ha dit...

M´hi jugo el que vulguis que aquesta truita és deu vegades més bona que aquella que fa el Ferran Adrià amb patates xips!

Berenguer ha dit...

Ep Montserrat, tot és qüestió de teatre!
A.,

Més bona que aquell no costa gaire. Llàstima que el formatge ratllat no fos emmental.

vincent ha dit...

Hola,

Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.

Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.

Atentamente,

Vincent