17.2.09

Carpe Diem, Julieta

L'Indiano creu que no és casualitat el triomf de cançons que apel·len a gaudir del present en moments de dubte i crisi general. Julieta Venegas, fa poques setmanes, ha acabat la gira "Presente" i ha venut una pila de discos del seu MTV unplugged que va gravar farà un any.



Òbviament Julieta Venegas no és la Joplin, ni falta que li fa. No és la cantant més trascendent ni la més mítica, però és d'aquelles dones petites, enèrgiques i creatives capaces de construir meravelles quotidianes, i d'acostar al públic europeu a un Mèxic diferent, allunyat dels tòpics, però sense renunciar a les arrels; festiu, però amb missatge; fresc, però amb la trascendència del dia a dia, d'un país que batega.

Julieta Venegas és el Mèxic modern, mestís, obert d'esperit, capaç de col·locar una tuba, un quartet de corda, un banjo i una flauta travessera a les cançons que ella mateixa composa.



Foto: supersonic.com.mx

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M´agrada la Julieta, per com canta i per tot el que dius.
I "Carpe Diem" és la meva màxima, cada dia de cada dia.

A.
(Ja tinc casa)

Berenguer ha dit...

Felicitats, discreta A., per tenir el teu racó al web! Julieta Venegas és molt més gran del que sembla.

aixetaire ha dit...

En un entorn musical on casi totes les lletres giren al voltant dels amors passats, la Julieta actual, més optimista, se'm fa molt refrescant.

Per cert, fantàstica en directe.

Salut.